Magyar Angol Német Román
AAz oldal megtekintéséhez kérem töltse le a FLASH lejátszót!
Nyitólap Éttermünk Panziónk APTS Linkek Kapcsolat Térkép

Tekintse meg szálláslehetőségeinket
Apartmanház
Apartmanházunk egy nagyobb család számára is kényelmes, különálló ház, mely összesen 6 fő befogadására alkalmas.
A Gyopárosi Gyógy-, park- és élményfürdőtől néhány méterre található, így vendégeink egyszerre élvezhetik a strand nyújtotta felfrissülést, és a zöldövezet nyugalmát.
A házban 2 db hálószoba, egy nagy nappali amerikai konyhával, valamint kádas fürdőszoba és külön illemhelyiség található. A ház előtt hangulatos terasz helyezkedik el kerti bútorokkal, mely kitűnő helyszíne lehet a nyáresti beszélgetéseknek.
Vendégeink gépkocsijukat biztonságban tudhatják az apartmanhoz tartozó zárt udvarban.
Hangulatos éttermünkben örömmel várjuk vendégeinket reggel 7 órától este 23 óráig.


Apartmanház
Apartmanház „Mária Villa” egy nagyobb társaság számára is kényelmes, különálló ház, mely összesen 11 fő befogadására alkalmas.
A Gyopárosi Gyógy-, park- és élményfürdőtől néhány méterre található, így vendégeink egyszerre élvezhetik a strand nyújtotta felfrissülést, és a zöldövezet nyugalmát.
A villa két szintes, egy bejárattal rendelkezik. A földszinten 2 db hálószoba, egy konyha, étkező, valamint fürdőszoba. Az emeleten további 2 db hálószoba, illetve fürdőszoba és konyha található.
A villához zárt, vendégeink számára ingyenes parkoló tartozik.
Hangulatos éttermünkben örömmel várjuk vendégeinket reggel 7 órától este 23 óráig.

Szállás áraink
SZOBA TÍPUSA SZÁLLÁS ÁRA REGGELI NÉLKÜL / ÉJ
Apartmanházaink:
4 ágyas szoba 4 főre:24 000.-Ft-

Képek az Apartmanról

Apartmanok

Az árak az Áfa-t tartalmazzák. A szobaár az Ifa-t /idegenforgalmi adót/ nem foglalja magába. Az Ifa 400.-Ft/fő/éj. Mentes az Ifa fizetése alól, a 18. életévét be nem töltött magánszemély, az egészségügyi, a szociális intézményben ellátott magánszemély, a közép- és felsőfokú oktatási intézménynél tanulói vagy hallgatói jogviszony, a munkaviszony, a munkavégzésre irányuló egyéb jogviszony alapján, hatóság vagy bíróság intézkedése folytán, a szakmunkásképzés, szakmai átképzés, szervezett szakismereti oktatás keretében, a szolgálati kötelezettség teljesítése, vagy a vállalkozási tevékenység végzése céljából az önkormányzat illetékességi terültén tartózkodó magánszemély.

Vendégeink fizethetnek készpénzzel, hitelkártyával (VISA, EC/MC, AMEX), üdülési csekkel, OTP Széchenyi Pihenőkártyával, K&H Széchenyi Pihenőkártyával, és éttermünkben Erzsébet étkezési utalvánnyal is

Visa kártya Eurocard Mastercard American Express

OTP Széchenyi Pihenőkártya K&H Széchenyi Pihenőkártya MKB Széchenyi Pihenőkártya


Üdvözlő szöveg

Fehér Hattyú Étterem és Panzió