Magyar Angol Német Román
AAz oldal megtekintéséhez kérem töltse le a FLASH lejátszót!
Nyitólap Panziónk Éttermünk Akciok ARAINK Linkek Kapcsolat Térkép

Panziónk és Éttermünk

Panziónk és Éttermünk Orosházától 3 km-re, Gyopárosfürdőn, kiemelt zöld övezetben helyezkedik el. 24 főig tudunk vendégeket fogadni, közvetlenül a gyógy-és élményfürdő bejáratával szemben. A panzió 0-24, az étterem 10-22 óráig várja kedves vendégeinket. Gépkocsija biztonságát zárt, kamerával megfigyelt parkolónk garantálja. Vezeték nélküli interenet, és fax is rendelkezésre áll.

A panzió földszintjén lévő étterem kínálatában megtalálja a hagyományos magyar ízeket, valamint a megszokottól eltérő változatos ételkülönlegességeket is. A 70 férőhellyel (nyári időszakban +80 fő részére kialakított fedett terasszal) rendelkező éttermünk alkalmas baráti, céges rendezvények lebonyolítására is. A kerthelyiségben időközönként kellemes élőzene szórakoztatja vendégeinket.

A gyógyvízzel is rendelkező strandfürdő a panzió közvetlen szomszédságában található, ahol gyógyászati kezelések, masszázs, szauna, szolárium is igénybe vehető. Különösen ajánlott reumatikus és nőgyógyászati panaszokra. A kezelések orvosi beutalóval, vagy a Fiziko-és Balneoterápiás Központban rendelő szakorvosok által felírva térítés nélkül vehetők igénybe. Ezen felül feszített víztükrű úszómedence, hideg és melegvizes gyermekmedencék, tenisz és röplabdapálya, valamint minigolf várja a pihenni vágyókat.

Üdvözlő szöveg

Fehér Hattyú Étterem és Panzió